Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Αποφάσεις συνάντησης της Πρωτοβουλίας Κέρκυρας 24/11/2010

Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων και Ανέργων Κέρκυρας ενάντια στα νέα μέτρα συναντήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Έγινε πλούσια συζήτηση πάνω στα ζητήματα:

- Στέγαση Φοιτητών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο: στέρηση του δικαιώματος για όλους τους φοιτητές, αγώνας που αναπτύχθηκε, συμπεράσματα.

- Τρομονόμος: εφαρμογή του στη Λάρισα με τις διώξεις μαθητών-φοιτητών (βλ. και ανάρτηση με τίτλο: "ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ – ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ")

- Επίθεση εναντίον μετανάστη: (βλ. και ανάρτηση με τίτλο: "Δολοφονική επίθεση σε κούρδο μετανάστη στην Ηγουμενίτσα: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό κατηγορούμενου «αγανακτισμένου» πολίτη").

Επίσης, η Πρωτοβουλία αποφάσισε:

1. Τη διοργάνωση εκδήλωσης - συζήτησης με θέμα τους αγώνες που γίνονται αυτή τη στιγμή Πανευρωπαϊκά, τους αγώνες που έγιναν και στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και βεβαίως τους αγώνες που έρχονται, τους αγώνες που θα κάνουμε. Την προετοιμασία βίντεο σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης, τη δημιουργία και διακίνηση μικρής αφίσας και κειμένου για τη γνωστοποίηση της εκδήλωσης. Σκοπός μας είναι η εκδήλωση να παρακινήσει, να βοηθήσει, να στηρίξει την αγωνιστική κατεύθυνση, όπως αυτή μπορεί και πρέπει να εκφραστεί στην απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 15 Δεκεμβρίου.

2. Η επόμενη συνάντηση της Πρωτοβουλίας θα γίνει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 20.00, όπου και θα συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου